Fermentering med Chelar: Kombucha

29.05.2024
Workshop
Kulturhus Risbjerggaard
Dato
29.05.2024
Tid
18:30—21:00
Arrangør
Kulturhus Risbjerggaard
Pris

75 kr.

Fermenteringsworkshop 

Dyk ned i kombuchaens fascinerende verden med vores fermenteringsentusiast Chelar Ali, som vil guide dig gennem processen, dele værdifuld indsigt og opklare mysterierne ved at lave den perfekte kombucha te!

Oplev magien bag kombucha ‘svampen’ med en detaljeret diskussion om opskrifter, vigtige overvejelser og teknikker, der løfter dine fermenteringsevner. Sammen vil vi lave kombucha, hvilket sikrer, at du får den praktiske erfaring, der er nødvendig for at mestre kunsten at fermentere!

Din rejse slutter ikke på værkstedet! Alle får en kombucha svamp med hjem og et hæfte så du kan fortsætte brygningen derhjemme.

Medbring:
Lufttæt beholder (mindst 500 ml) som er grundig rengjort med varm vand og sæbe eller skoldet med kogt vand.