Brugerfællesskabet workshop #2: Drivkraft og Handling

Nyhed
1.11.2022
Kulturteamet i Kulturhus Risbjerggaard inviterer igen til workshop og til at være med i brugerfællesskabet. Alle kan være med. Også hvis du ikke var med på den første workshop.

D.  24. november kl. 17 – 21 i Kulturhus Risbjerggaard

Brugerfællesskabet er et uformelt fællesskab, som er med til at skabe liv og aktiviteter i huset. Hvis du gerne vil have erfaring med at skabe events, eller være frivillig til andre events. Hvis du vil være med til at gøre en forskel i dit lokalområde.

Det særlige ved den workshop vi skal afholde nu, er at den henvender sig specielt til dig, der har lyst til at gå videre med en idé og realisere den i kulturhusets rammer. Det kan også være, at du ikke har idéen helt på plads endnu, men at du ved at du har lyst til at lave ”noget” med dans, fællesskab, fredagsbar, musik, spil, noget for unge eller noget helt tredje. Vi vil sørge for, at du denne aften, vil kunne møde andre med samme interesse. Og at du går herfra, klar til at sætte noget i værk.

Vi ved at mange gerne bare vil være frivillige. Hvis du er en af dem, så skriv til Camilla på qgv@hvidovre.dk. Så vil du få en invitation til en anden aften.

Workshop #2: Drivkraft og Handling, består af to dele:

Den første del er en kunstnerisk undersøgende proces, hvor du vil lære noget om dig selv og din drivkraft til at handle.

Den anden del af workshoppen vil guide dig igennem en proces, hvor du arbejder i dybden med din idé, så du står med en projektbeskrivelse som du er klar til at sætte handling bag.

Hvis du ønsker at modtage nyheder om kommende workshops i brugerfællesskabet og hvad der sker i Kulturhus Risbjerggaard, kan du melde dig til nyhedsbrevet her.

Program

17:00 – 17.30: Kulturhus Risbjerggaard byder velkommen.  

17.30 - 18.30: Workshop første del. Kunsten som drivkraft for handling

18.30- 19.15: Fællesspisning

19.15 - 20.30: Workshop anden del. Konkretisering af idéer.

20.30 - 21.00: Hygge. Vi giver en øl eller vand.